tisdag 30 mars 2010

Sökes: KK med ordentlig stamina...




Amen ärligt talat, vad är det för fel på folk (oftast män i mitt fall) som inte ORKAR ha sex? Alltså inte att de inte har lust, utan att de liksom typ flämtar fram nåt som låter som "paus...!" eller "kan inte du...pust...vara överst?!" efter typ en halv minuts samlag?!

DETTA ÄR FAN INTE OKEJ!

Sex är ju en sådan trevlig och förtjusande aktivitet! Om det blir så jobbigt att det måste tas ideliga pauser innan det finns minsta lilla chans för klimax finns det bara en lösning: TRÄNA! Antingen genom att ha mer sex eller genom att typ jogga.

Nej, uthållighet premieras helt klart före storlek och andra oftast ganska irrelevanta egenskaper.

måndag 29 mars 2010

Äntligen


Hurra! Precis vad jag alltid velat göra!

söndag 28 mars 2010

Lögner och annat fanskap


I reklamen för den här deon säger de att den ska "skydda i 48 timmar". Men asså, jag testade, och de senaste dygnen har jag råkat ut för: missa buss p.g.a. att mobilen inte fattade att det var sommartid, snubbla och slå mig lite, bränna mig på nygrillad varmkorv, få min cykel stulen, få gin och tonic i ögat plus en miljard andra farliga saker.

Den skulle ju skydda mig!!! *vräker ut gurkjäveldeon genom fönstret*

Vad är det för fel på djur?


Läskig djävul!


Tänk er detta: glad i hågen åker vederbörande ut på landet (Teleborg) för att där träffa en vän för lite avslappnat samkväm. Men vad är det första som händer?
Ett vilddjur hoppar upp på min rygg när jag böjer mig ner för att avvärja dess attack. Förtvivlat försöker jag få det att förflytta sig någon annanstans än just nedre delen av ryggen, så jag reser på mig. Det galna djuret håller sig dock fast med (näbbar och) klor! Till slut hoppar kattskrället iväg upp på ett köksskåp, och jag förflyttar mig, blodig och utmattad, till närmsta soffa.

Där förser min vän mig med rödvin och vi förfasar oss över den horribla kvalitet dagens underhållsprogram håller. MEN knappt har jag hunnit pusta ut förrän nästa odjur går till attack. Mycket misstänksamt sneglar jag på den lilla hårbollen, som har en ytters förståtlig uppsyn. Dock tycks mig detta exemplar något mindre våldsamt varför jag låter det hållas. Men vad händer?! Jo, kattskrället får den otrolig dåliga idén att "gosa" med mitt vinglas, det vill säga, buffa på glasets fot med nosen! Jag har följdaktligen rödvin överallt. Fnys.

Resten av kvällen spenderades under en filt med garden uppe. Läskiga djur det där!

Baskunskaper


I ämbete av biblioteksarbetare måste jag ta tillfället i akt och resonera kring de inkompetenta varelser som inte förstår SAB-systemet. Vad finns det att inte förstå?
Jag menar det är ju hur tydligt som helst att S står för militärväsen, J för arkeologi och Q för ekonomi och näringsväsen. Och att böcker om hemkonservering och djupfrysning står under signumet Qcad är ju inga som helst konstigheter. Lätt som en plätt!

lördag 27 mars 2010

Ja, men gör det bättre själv då.

Ärligt talat: vi lever i ett demokratiskt samhälle, right? Okej, demokratin fungerar inte perfekt och är kanske inte något "perfekt" system - om nu något sådant någonsin kommer att existera. Men faktum är att så är fallet: vi har det vi har, för det har vi beslutat om.

Det betyder att vi väljer vilka som är politiker. Och nu till min poäng: VARFÖR klagar folk så mycket på politiker?! Vi väljer dem ju själva? Och om du inte är nöjd med dem som finns att rösta på, föreslå andra lämpliga kandidater eller kandidera själv!

Visst är det okej att "klaga" på partier som en inte sympatiserar med, eller åsikter inom det parti en sympatiserar med som inte verkar rimliga. Men att klaga på politiker i allmänhet...

Det blir lite som att klaga på att ens mamma köpt fel chips fast hon köpte de chips du sa att du ville ha, fast du egentligen menade något annat.

Nej, ut och engagera er i alla fall, INNAN ni klagar.

onsdag 24 mars 2010

Felbloggen goes modeblogg

Assååå. Vad ska det här egentligen föreställa? VEM skulle vara snygg i denna? Varför finns den ens? En soluppgång i skrevet? En dålig vecka som gått asfel? Jag tappar tron. Så många fail på en och samma gång. Förjäkligt är det. *sårad*

tisdag 23 mars 2010

Autentisk bild från lördagens utgång

- "Oj, ursäkta mig... Hallå!! Det här kanske är lite pinsamt, men jag vill ändå vara en god medmänniska och påpeka en sak, så du kan åtgärda felet. Asså, Du tar tappat dina byxor!!!"

Jag har hört att det är god ton att informera stackars krakar om att de har mat mellan tänderna, i fall de har det, annars blir det så pinsamt för dem när de väl upptäcker denna lilla förlupna oreganokryddbit som suttit där mellan framtänderna och stirrat alla människor i ögonen hela dagen.
Jag ansåg att ovanstående debakel föll in i dylik kategori. *är väluppfostrad*

söndag 21 mars 2010

Härliga tider i Sportvärlden

Glenn, det här är så bra. Nu kommer jag vara glad resten av dagen. Heja Glenn!!
Att det ens finns ett rullstolscurlinglag är ju sinnessjukt bra bara det, liksom.

fredag 19 mars 2010

Finn fem fel

Otillgänglig och oduglig söker jobb


Jag råkade igår på tunnelbanan tjuvlyssna på en kvinnas mobilsamtal. Kvinnan i fråga, som kanske var i 40-årsåldern, ringde till diverse ställen och sökte sommarjobb. Det lät ungefär såhär:

- Ja hej det var X här. Jo jag har ju inget sommarjobb än så jag undrar om ni kan anställa mig? Jag är ju ensamstående mamma så det blir ju lite svårt med tiderna. Och sen kan jag ju inget heller, jag är ju inte bra på nåt. Ja men okej, vi hörs, hej.

Vi på redaktionen önskar denna kvinna lycka till på arbetsmarknaden.

torsdag 18 mars 2010

Episk bältbild

Jag blir så glad när jag ser sånt här *dansar mazurka av pur förtjusning*. Satt och grämde mig över att inte ha något att klaga på, vad är det för fel på folk som inte gör störiga saker, liksom. Hit med lite inspiration, all you fuckers.

Surfade in på tradera för att glo på lite accessoarer, och fick syn på denna underbara annons.
Det är alltså nån som tänker kränga ett svart bälte (i storlek large, no shit!) och för att locka köpare att lägga aphöga bud väljer detta under av marknadsföringsgenialitet att fota sin egen mage med bältet på. Inga kläder under bältet behövs, nej nej det funkar asbra rakt på huden, där det gör fantastisk nytta (och säkert framkallar halkig magsvett).
Nu har jag bara tre frågor: Är bältet för stort för personen i fråga, men hon (han?) fixar biffen genom att spänna ut magen till max, har hon (han??) jättejobbiga gaser, eller är människan på smällen?
Det finns så många varför. Jag är superexcited.

Jihad!

Men herregud, Ve och Fasa!
Lås in edra barn gott folk!

onsdag 17 mars 2010

The light's are on, but...




Tänkte skriva ett inlägg om ett visst underhållningsprogram, men ändrade mig då detta ämne istället kändes AKUT aktuellt.

Vad är det för fel på folk som pratar och pratar och pratar men det kommer inte ut nåt av egentlig mening? Det finns ingenting konkret alls i deras svada?! De gestikulerar gärna och vilt, och diskuterar gärna arbetsprocessen, men ut kommer det egentligen... ingenting.

De är som besserwissrar fast bara besser, liksom. De har verkligen ingen koll på nåt utom att prata.

Det värsta är ju att dessa människor ofta blir politiker eftersom de är så himla förälskade i sin egen röst. Vilket är tragiskt, eftersom det förstör för andra folk (politiker) som faktiskt har någonting att säga. Retorik som kärnämne, kanske? Det är ju rätt viktigt att kunna uttrycka sig i dagens INFOSAMHÄLLE där vi drunknar i FLODEN (obs internskämt) av info.

tisdag 16 mars 2010

Fritt fram för galna heterokvinnor

VAD I HELVETE ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK SOM INTE TÄNKER ALLS?!

Och ja, kanske är likvidering eller i alla fall deportering ett lämpligt alternativ, åtminstonde om folk är så dumma som den kvinna som PÅ ALLVAR skrivit detta skräp!

Och ja, nu skiter jag faktiskt i att jag typ hotar nån till livet. Det är INTE OKEJ att vara en sådan här trångsynt, korkad och hemsk människa. Om folk bara tänkte efter och inte var så jävla... dumma, så skulle världen vara en mycket mycket bättre plats.

Tänka efter före? JUST DET, VÄLDIGT BRA POÄNG!

Den där insändaren gör mig ledsen, ledsen och rädd, och jag hoppas innerligt att den inte är seriös. Den KAN VÄL INTE vara seriös?!

Om den är det, så Hej hopp på dig lilla hydda i skogen, here I come.

Det svarta fåret


Sitter på min kammare och googlar väsentliga saker som "blind, döv och lam". Får frågan av Google: "Menade du: blind och döv och lamm"

söndag 14 mars 2010

"Han har så fin och speciell personlighet"

Jag tycker det är lite tragiskt med killar som inte är något alls utan sina homies. Som är så coola och hårda och häftiga i klunga, men blir man ensam med en av dem blir han som ett nervöst litet knippe som inte vet vad han tycker om något alls. Att välja en låt på Spoty kan bli så jobbigt för stackarn så han får svettningar, och i smyg måste sms:a sina polare och kolla ifall han gillar den eller den låten.

Man ba jaha men vem är du då?

I en sådan situation kan man i stort sett egentligen bara blunda och peka lite random och sen ta sig an den som fingret råkar hamna på, de är ju liksom samma person ändå, hela bunten.
Same same but different och dä då rå.

Knip igen annars stryper jag dig. Typ.

Man åker buss. Eller befinner sig i annan dylik situation där man måste vara i närheten av andra människor. Och så sitter man där och gör ingen förnär, läser sin bok, minding sin own business, när plötsligt personen i sätet bredvid (för att fortsätta med bussåkarexemplet) sliter fram något födoämne. Helt ok så långt. Vad som sedan sker är INTE OK. Den felknullade ouppfostrade individen börjar tugga med öppen mun.
Tugga. Med. Öppen. Mun.
Det är fan det ÄCKLIGASTE man kan göra. Smaska och tvinga hela ens helt oskyldiga intet ont anande omgivning att höra EXAKT vad som försiggår inne i truten. Det är så vidrigt så jag vet inte var jag ska ta vägen. Man tappar ju definitivt sin egen aptit, men det är inte det enda man tappar. Man tappar dessutom tron på livet och mänskligheten.
Om jag får en unge och den tuggar om så bara en endaste tugga med öppen trut så blir det straff. Inget prut.

lördag 13 mars 2010

Brie eller camembert, hvad der lugter endnu mere: gammel ost fra Kreta!

Vad är det för fel på folk som inte gillar ost??+

Ost är fan det bästa. Särskilt riktig fetaost, vit castello med digestive, buffelmozzarella och riktig jävla god riktigt stekt/grillad halloumi. Nomnomnomnomnomnomnom!

Det är denna fantastiska låt bara ett av många bevis på:



Alla som inte gillar ost är seriöst störda. Punkt.

torsdag 11 mars 2010

Vett och etikett

Ni vet.
Istället för att plugga/städa/äta/ha ett intressant och givande liv/andas så sitter man och slöskriver med någon random halvkul människa på valfritt internetplejs och vid sådär halv nio på kvällen slänger den personen ur sig neej om man skulle knyta sig, det är ju en dag i morgon också.
(!!!) Finn sjutton fel på det uttalandet (!!!)
- men det var inte det jag skulle härja om nu, nej det som ger mig rysningar av obehag är att sen fortsätter den jävla retarden att vara inloggad i fem timmar till! Man ba men asså jag SER ju att du är kvar, sluta ljug.
När man bli dissad av nån man inte ens ville prata med från början, det är då man börjar fundera på att gnaga av sig sina armar så man inte kan internetta nåt mer. I alla fall inte i den närmsta framtiden. Efter en kvart skulle man antagligen ha insett att man kan skriva med en pinne som man håller i munnen.

onsdag 10 mars 2010

Utrota den svenska artisteliten


Jag orkar fan inte mä na. Jag orkar fan inte heller mä hennes jävla bossanova. Hatar bossanova. Dö döden dö.

tisdag 9 mars 2010

Bluff och båg

Vad är det för jävla fel på frukt? Hur kan det få kalla sig livsmedel när det inte fyller sin funktion/gör sitt jobb? Här lagar man till en stor jäkla fruktsallad och smäller i sig, och vad händer? INGET händer! Man blir inte mätt och inte mindre sugen på en blodig biff/godis/korv mä brö/chips/potatismos/lapskojs/gin & tonic/hambööörjare/isterband/portvin/stuvade makaroner/rotmos/vodka eller sill. Man blir bara... precis samma som innan. Lite fattigare, lite kladdigare och lite tröttare i ät-armen, eventuellt. Men det känns ju inte sådär aspositivt som resultat.

/Ovän av ordning

Studenters irrationalitet

Människor (ja vad skulle det annars vara? bofinkar? vandrande pinnar? aliens?) som går till en föreläsning och under hela föreläsningen ligger med halva kroppen (förslagsvis överkroppen) utsträckt över hela jävla bänken borde kanske fundera på att icke närvara vid dessa tillställningar? Så ouppfostrat! Gå hem och lägg dig! GET A ROOM! Vad skulle Ribbing säga om detta? Hon skulle i alla fall inte bli glad, det är ett som är säkert.

Personer som beter sig på detta vedervärdiga vis kanske borde överväga frisyren ovan åtminstone?

Vän av ordning frågar sig även varför vissa människor alltid måste hävda sig och sin innerstra tro och åsikt vid helt irrelevanta tillfällen. BÖRJA ANVÄNDA HJÄRNAN ÄR MITT TIPS!


Och hör sen.

Ovanpå och inunder. *blink blink* ... *hehe*

Det är faktiskt inte så svårt, såhär är det - marmeladen ska vara ovanpå osten, inte under. Det är en universell lag som gäller överallt. Det är sådan där "tyst kunskap" som man aldrig talar om, men som de flesta besitter. Om man inte kan de här tysta koderna för mänskligt liv och samspel, då är det liksom inte mycket bevänt mä att. Då är man inte välkommen i "gänget".

Soliga kramizar xoxo/ Hitler

måndag 8 mars 2010

Super dyrt.




Super
priser!!!!!

Super
gott!!!

Super billigt!!!!!!!!!!!!!!

Vad fan är det för fel på att supa sprit som alla vi andra? Varför ska den jävla unkna superkedjan ICA, som utnyttjar varenda kotte, afrikan och halvdöd höna, supa billigare än alla andra för?! LYMLAR!

Alla studenter borde få spritsubventioner för att lyckas överleva i den horribla miljö som ICA faktiskt innebär.

söndag 7 mars 2010

Lite rumpa har ingen dött av, som MatTina sa

Ni vet hur kroppen reagerar när man har hävt några/asmånga glas? Ja, de måste ju ut också, så att säga. Och kroppen bryr sig inte om ifall man är inomhus eller utomhus, den gör ju lite som den vill. Så man tänker som så att Ja men här har vi ju några asbra bilar att huka mellan, det ser ju ingen. Det är bara det att folk med fel i sig (som dessutom med största sannolikhet gillar ordvitsar och fatöl) alltid ska studsa fram och glo. Och kommentera.

Man ba men vad vill du?

alternativt men vad är det för fel på dig, ska jag ställa mig o vråla när du hänger ut den mot nåt buskage elle? Ta av dig den där fula kepzen du har på huvet och åk hem till landet i din fula bil. Ja den är skitful, stäng av de där lysena under den, är du helt dum i huvet?

fredag 5 mars 2010

Out and about in Östergötland

En tredjedel av ledningen på Fel-Bloggen tog en tur till Linköping.
This is her story.
Kliver av tåget och andas in den östgötska luften, letar genast upp en liten mataffär och köper mig lite god saltgurka, sådan har de inte i Småland (det är uppenbarligen nåt fel på smålänningar). Spetsar öronen och bara njuter av dialekten hos medmänniskorna på Ica.
När jag har befunnit mig i Linköping i 18 minuter hör jag en person säga det underskattade ordet klämmigt. (Hon tyckte det var klämmigt att människan bakom henne i kassan la upp en såndär nästakundgrej på bandet). Dessutom uttalade hon detta bevingade ord helt korrekt, med wedig Linköpingsdialekt. k-e-lämmigt dö. Jag ba *myser*.

Ursäkta detta obittra inlägg. Lovar att vara mer bitter imorn.
/Östgöten

onsdag 3 mars 2010

Dagens ungdom asså

Vad är det för fel på folk som är trogna? man ba humm sitta hemma och lördagsmyyyza med lilla pussigullpullan och äta blandat smågodis? - Mäh hur tråkig ÄR du?
Vi hittar på nåt skoj istället, säger jag. Hyss t.ex. Folk borde göra fler hyss.

Folk är iofs i allmänhet oväntat hyssbenägna, så ta inte åt er, ni som vet med er vad som händer när katten är borta. Det tummas en hel del på det där med regler för relationer i detta avlånga land, till glädje för allmänheten. Ju mer vi är tillsammans, tillsammans... o.s.v. (Detta gäller speciellt individer i min ålder. En golden age för relationskriser, tycks det.)

Min poäng? Varför leka två-och-två när man kan leka alla på en gång.

tisdag 2 mars 2010

Och farsan har sagt mig att livet det ska levas glatt - Så sitt inte där och lipa!

Vad är det med folk som är sura?
Fan sluta tjura och lighten up, kompis! Allt blir jävligt mycket roligare om man slipper folk som hänger läpp i tid och otid.
Den värsta sortens surisar är de som surar på fester. Ni känner nog igen scenariot: man har varit på bolaget och inköpt god dryck, fixat frillan och känner sig på topp, och så sitter det nån jävel och tjurar sönder hela feststämningen.
Asså det är inte ok. Om inte annat kan jag inte, hur jag än försöker, förstå hur någon kan ha råd
att inte ha kul. Och finns det verkligen ingenting i denna världen att vara glad över, fejka då för helvete.

måndag 1 mars 2010

Något måste vara fruktansvärt fel.

Men JAG då? Varför känner inte JAG såhär?!

Tjuren Ferdinands nya skor


Jag mår lite illa när jag ser sånt här. Kork och lila i en och samma sko. Två fula flugor i en smäll så att säga. Dessa skor kommer bli klädjättens fall och våren 2010 kommer alltid bli ihågkommen som våren då H&M gick i konkurs.