torsdag 26 januari 2012

Snopp och mus och allt däremellan

Kära Bullen.
Jag har länge funderat på en sak som förbryllar mig och som nu kom upp till tankeytan igen när detta med om pedofiler gillar kids som ser ut som vuxna, eller om de då per definition blir osexiga för pedofilen, nyligen togs upp.

Det handlar om homosexuella som känner att de fötts med fel kön och därför strävar mot ett mer androgynt utseende, eller, som i de flesta fall, en tjej som gör sig så manlig att hon outtrumfar alla män i manligt beteende, eller en kille som blir så fjollig att han är tjejigare än någon tjej någonsin varit. Att denna tjej vill ligga med andra tjejer eftersom hon egentligen känner sig som man, känns ju logiskt och gör henne ju egentligen till hetero. Att den kvinnliga mannen egentligen känner sig som kvinna och därför vill ligga med män har samma logik.

Men! Om man är homosexuell och INTE känner sig som att man fått fel kön, utan man är kvinna och försöker/vill ej vara annat, men man gillar kvinnor, varför blir man då ihop med en kvinna som ser exakt ut som och beter sig som en man?? Är man då egentligen inte också hetero? Eller är det så att man vill åt en man med en fitta? Är det enbart det kvinnliga KÖNET man åtrår (alltså det fysiska könet med blygdläppar och allt det, inte genuskönet) men inte hela kvinnogrejen?

Samma sak alltså för män som ser ut och är som vilken dude som helst men råkar gilla andra män. Varför är de ihop med män som ser ut och beter sig som kvinnor? Är det just penis i sig som är det som lockar där, på alla andra plan är man hetero?

Jag fattar det ej.

Undrar även om detta med att även alla homopar verkar ha en "man" och en "kvinna" i sina relationer. Som att den ena måste ta rollen av kvinna och den andra rollen som man. Är det inte just det man vill undvika? Varför kan inte två män vara ihop och vara två män som är ihop? Måste den ena då vara "kvinnan" i förhållandet?

Det är ballt med androgyna människor som Tilda Swinton btw, som inte är extrem åt något av hållen utan håller sig mitt emellan och ballar runt.


Hälsningar från en vetgirig sparv


PS. Det är inte personen på bilden som skrivit brevet

tisdag 24 januari 2012

Abortera mera

Nu har det slagit fullständigt slint för jänkarna en gång för alla.
De vill alltså skärpa abortlagarna så att varje unge som av misstag avlas av några fyllon ska födas vare sig ungen, modern eller fäderna känner fört.
De ska alltså införa nån skatt eller avgift som den som vill abortera sitt (miss)foster måste betala, med förhoppningen att den som är på smällen ej ska ha råd med detta och alltså bli tvungen att föda. Asså... genialisk idé. Om man ej har råd att abortera har man ju säkert råd att föda upp en unge med allt vad den behöver. Det kommer bli så bra så. Fattigdom, arbetslöshet och allmän dålig hälsa bland befolkningen kommer försvinna som genom ett mirakel bara de slutar ABORTERA!
Nedan ett potpurri av saker som aldrig hade hänt om nån tagit sitt förnuft till fånga i tid!








Upp trälar uti alla stater


Kamrater. Nu blir det lite politik. Man glor ju på nyheterna och har alla rätt på nutidsorienteringen åde, så man råkar ju veta att sossarna letar partiledare. Det verkar lite knivigt vad jag har förstått. Tipz till VU: lägg ut tjänsten på Platsbanken. Det finns ju en och annan arbetslös som säkert skulle tacka ja till jobbet. Så dumt att fråga folk som redan har jobb liksom.

Den lille havfrue


Jaha, vad har hänt här då? En ung skådespelare gick på Guldbaggegalan och blev fotograferad ur en helt orimlig vinkel. Och sedan retuscherades bakgrunden bort av...vilken anledning? Togs fotot när hon var och, så att säga, pudrade näsan? Det här är årets sämsta vimmelbild. Det kan jag säga redan nu trots att det bara är januari.

MiniHitler

Vad är det för tjafs man hör om detta med mammor och minimodeller? Det är väl det mest normala som finnes i denna värld att som barn klä ut sig till vuxen? Man ba *pulling it off*
Själv klädde jag ofta ut mig till ful gubbe.

Mammorna däremot. De borde låsas in bakom lås och bom. Speciellt hon med de stirrande supersminkiga ögonen och mun som ej utrustats med läppar. Det ser man ju genast att hon använder knark. Ingen bra person för ett barn att vistas kring.

Jag har en bra idé: Använd dessa horribla människor som tortyrredskap. In med dem i samma rum som brottslingar bara. Brottslingarna kommer be om nåd inom en kvart.

And as for the little girls. Ja, de kommer ju ta livet av sig när de blir tonåringar och blir lite mulliga/finniga/fula. Eftersom det enda de har som deras mammor bryr sig om är dera söta looks så är det kört för dem om de nånsin blir fula.

Tragiken med folk är total när man inser att när dessa "mammor" själva var små var de skitfula och fick inte bli modeller, så därför ska de nu göra sina kids till det de inte blev. Asså var är papporna? Kan inte ba klå upp sina fruar och säga åt dem att skaffa ett jobb istället för att släpa runt sin unge på sånt där trams? Eller papporna kanske har lämnat det sjunkande skeppet för länge sen.

onsdag 18 januari 2012

Il mio marito e di Bologna


Har ni hört om den italienske kaptenen som snubblade ner i en livbåt när hans skepp kapsejsade? Fatta vilken tur han hade! På fredagen den trettonde dessutom. Eller det kanske var lördagen den fjortonde. Jag vet inte så noga. Det var helg, man var full osv.

Hur som helst, grattis till honom! Hurra för livet! Carpe diem! Hoppas han köpte en lott sen när han kom i land. Eller spelade på V75.

PS. Texten i rubriken är den enda fras jag kan minnas från gymnasiets lektioner i det italienska språket. Det betyder: min make kommer från Bologna. Så användbart och framförallt logiskt för en 17-åring att känna till. En vacker dag när jag minst anar det ska jag uttala den där frasen utan att ljuga.

tisdag 10 januari 2012

Senaste nytt från Nyköping

Jag var i Nyköping förra veckan. Don't ask why. Jaha, vad var det som var så ballt i Nyköping då, undrar ni förstås nu. Näe alltså, det var ju inte särskilt ballt. Grått, blött, fult och menlöst var det, vad jag kunde se. Men så uppenbarade sig något som en skänk från omenlöshetens furste.

Vips-Grillen. Man vet inte om man ska jubla eller förfäras över namnet. Och så den groteska handen som gör tummen upp. Det är så osmakligt. Man föreställer sig liksom att en svettig korpulent gubbe innanför luckan i gatuköket flottar ner de redan alltför flottiga korvarna och burgarna med sina mastodontgrova fingrar. Det påminner mig förresten om när jag som barn skulle handla godis i en kiosk där en gubbe med exakt sådana fingrar jobbade. Man hoppades att han skulle plocka godiset med sked/tång/whatever man använder, men det gjorde han inte. Fast hans händer var nog inte flottiga, utan snarare så där torra så huden faller av i små flingor, rakt ner i colanapparna.


På tal om gatukök med fantasi. I Stockholm, typ vid Globen, finns ett sådant. Keps grill. Allt som har en koppling till kepsar blir per automatik kul. Festligt!

måndag 9 januari 2012

Var har ni varit de senaste 27 vintrarna?


Jag blir så upprörd. Det är vinter med allt vad det innebär och folk skriver statusuppdateringar på Facebook om att det snöar, som om de vore förvånade på riktigt och som om någon annan individ skulle vara intresserad av att de har lyckats observera vad det är för väder.

Nämen! Snöar det? VA!?!?!?????? I januari? I Sverige??!!!!!!!!!! Nej det kunde man ju aldrig tro.

torsdag 5 januari 2012

Ambitiösa påhittigheter- eller: om man måste konversera med hjälp av bokstäver så måste man

Maken (och jag) har en hund. Samma ras som den ovan och den har samma funktion i livet som den ovan. D.v.s. apportera djur som maken dödat.
Ja, den är väl söt och så. Men det förhindrar inte att den är helt fläng i huvudet. Den gillar t.ex. att "vakta" oss på natten. Det skulle ju kunna vara en bra grej. Men den vaktar inte mot sånt man skulle kunna vilja skydda sig mot, såsom att tio personer smyger in i ens sovrum och börjar vråla, nejdå, det tycker den är helt i sin ordning, däremot vaktar den mot sånt farligt som djur som smyger utanför vårt hus på natten. Och då pratar vi om typ sniglar och ekorrar. Så vaknar man av hysteriskt hundskall åttio gånger per natt.
Den gillar också att ta tillfället i akt. När man släpper ut den för lite rastning på landet, då ba fjooong - så är den borta. För då har den nosat upp nån stackars hare som den jagar och sedan har ihjäl. Och så får maken gå ut på gärdet mitt i natten iklädd kalsonger och stövlar och vråla på hunden för att den ska komma hem. Men det har den inte tid med eftersom den jagar.
Just jakt är för övrigt alltså ett favoritintresse. Om den t.ex. apporterar nån död sjöfågel (obs - ej självdöd) och mitt i sjön inser att fågeljäveln är för tung så att hunden kommer sjunka om den försöker simma in med den till land, då väljer den att ta chansen. Alltså sjunker den. Och maken får, inför balla jaktkompisar, plumsa i och simma ut för att rädda sin hund.

I alla fall. Denna gudagåva till hund är tysk (det kunde man ju ha räknat ut) och heter Eika von Reiselberg. Uttalas "Ajka". Och det är här det blir skoj. Folk som enbart sett hennes namn i skrift tror ju att hon heter Ejka, men alla som hört maken vråla på henne vet mycket väl hur det uttalas. Att då se dessa människor försöka kommunicera hundens namn i skrift är skitroligt. Ingen inser heller att de skulle kunna undvika konstigheter genom att bara kalla den "hunden", utan de gissar hejvilt.

Förslag som har skådats från nära och kära: "Ajka", "Aika", "Anka", "Lajka", "Ajca" och det allra allra bästa: "Icca" (om man uttalar det på engelska blir det logiskt). Människor är så kreativa. Det gör mig glad.

Tack för att du läste denna sjukt onödigt långa utläggning om några stavfel

Uppdatering

Hittade nu (genom fenomenet google) denna Nattis blogg. Asså vilken tjej! Hon har lösnaglar med applikationer och ROSA leopardmönster. Ballt va? Älskar folk med hybris utan smak, det blir så mycket roligare för oss andra då. Go Natti!

Reklam reklam: länk till det skojiga här

PS. Läser att hon ska gå till en "frofessionell makeup-artist [sic!]". Häftigt! En sån verkar ball. DS.

PS.2. Hon har ett inlägg med rubriken "Alla är inte alls vackra på sitt sätt". Jag önskar att jag kom på den själv. DS.

Goda nyheter

Jag läste nånstans, vet ej var, jag "omvärldsbevakade" under ett obevakat ögonblick på jobbet, att det finns en tjej som bloggar som heter Natti (som namn sett i paritet med Kevin och Tindra, fast för de lite lite äldre kidsen) och som inte gillar fula människor.
För första gången i mitt liv känner jag plötsligt samhörighet med en person som heter Natti. Jag gillar inte känslan, men jag gillar utgångspunkten. Fula människor borde verkligen skärpa sig.

Personen på bilden har absolut ingenting med saken att göra, den är bara emo.