fredag 24 februari 2012

Spexigt namn

Jahaja, den ska alltså heta Estelle.
Vad härligt, n´est ce pas? Då kan den bli polare med Kevin, Tindra och co.
Jag tyckte den kunde hetat Sibylla efter kungens morsa. Det hade man förknippat med mycket trevliga saker, som det nedan:
Mmmm... smask!
istället tog de ett namn man förknippar med sakerna nedan:









































Den där får IG

Reinfeldt ba "Nej men vad fan är det där? Den kan vi inte ha, gör en ny! Gör om gör rätt, som vi sa i lumpen... hehe ojoj, det var gamla goda tider det, att ligga på luckan. Jag minns när vi hade fältövning och Karlsson skulle gräva..."

tisdag 14 februari 2012

Kärlek och respekt


Hej internet och världen!

Idag är det alla hjärtans dag. Hoppas ni njuter av hjärtformade pannkakor och gulliga nallebjörnar till tonerna av Melinda Wredes Relationsteorin. Själv firar jag naturligtvis ihop med min älskade i ett champagne- och rosenbladsbad.

Närå. Men det var 90 på bron idag, efter att ha varit 70 sen första snön föll. Så man firade ju genom att trycka ner gasen lite extra och höja volymen på stereon när man körde hem från jobbet. Snabba bilar och feta beats. Det är livskvalitet.

Det var nog allt.

Hej då.

måndag 13 februari 2012

Barn är så härliga


Måndag morgon. Frost i trädkronorna och carpe diem. Man tar ett djupt andetag och försöker att inte trilla ner i det svarta hål som uppenbarar sig framför en när man inser att det är en hel arbetsvecka kvar till helgen.

Så sätter man foten innanför skolgårdens gränser och en pojke med rosor på kinden och solsken i blick springer fram till en och ropar: bibliotekarien! Du ser ut som en i melodifestivalen! Ni är jättelika! Jaså, vem då? Frågar man med förhoppningar om att man ej ser ut som den råttliknande Helena Bergström eller Thorsten Flinck. Vad svarar barnet då? Jo: DEN TJOCKA! Ahapp...tack då...

Den ungen kommer aldrig bli någon casanova. Det är ju ett som är säkert.

Fast, historien fick ett lyckligt slut. Tydligen var det så att det var min hårfärg som var sjuuukt lik Sarah Dawn Finers hårfärg. Såatteeee...

lördag 11 februari 2012

Melodifestivalen livefelblogg 2


Jag fattar inte? Varför gör de en hyllning till BSB? Vad har de med saken att göra? De ba "Varför hyllas vi i detta forum? Vi vill inte va mä!!". Helena Bergström har ju flytt fältet. Hon ba "Vad r det här för trams? Nej vet ni vad. Jag drar till Dramaten istället"

Spännande för övrigt att detta är "årets TV-händelse" och i den väljer de att visa Sonja Aldén och en bro. Denna Aldén har för övrigt en oförklarlig förkärlek för kläder som är inköpta på mammaavdelningen. Varför har hon jämt såna? Är hon alltid litegrann på smällen, sådär till mans?

Melodifestivalen livefelblogg

Varför ser den där Munther så omunter ut när han sjunger? Det ser ut som att han har ont. Är det hans första punghår som spränger igenom huden på pungen? Är munspelet för tungt för hans späda babynacke?

Agnarna och vetet

Finn tre fel och ett rätt