måndag 4 juni 2012

På spaning efter den tid som jag aldrig upplevt

Hej vänner och ovänner! Just när man trodde att bloggen var död så var den inte det! Nej för här sitter jag och stirrar på spåren av ett självmord. Fjädrar och blod på fönsterrutan till vänster om mig. Ingen vacker syn. R.I.P måsen.

Det var visst ett tag sedan man var inloggad på blogger. Bakom kulisserna har allt bytt utseende och jag förstår ingenting. Men vad gör det om hundra år? Som de sju dvärgarna skulle ha sagt.

Ahapp ahapp. Tänkte bara delge er av lite saker jag sitter och funderar på här inne på mitt kontor en måndagseftermiddag. Som till exempel, varför är högstadieungdomar i allmänhet så totalt väck i huvudet? Var gick det snett? Borde de ha avrättats där någonstans under sommarlovet mellan sexan och sjuan?

Varför måste de sprida ut godispapper var de än går, står, sitter eller ligger? Varför ligger de på borden i biblioteket? Varför kan de inte sitta på en stol som en normalt uppfostrad människa? Varför har de fula kläder? Varför lämnar de inte tillbaka sina böcker i tid? Varför skriker de till varandra när de ska kommunicera? Jag har förmodligen aldrig varit tonåring själv. Kan inte minnas en tid av sådan total dumhet i mitt liv.

Men nu lämnar vi det. För just i denna stund klev en ashet kopiatorreparatör in på bibblan. Snygga män som lagar saker alltså *faller som en fura*. Såatteee...måste "kolla lite".
 
Jag vet att det inte finns någon som helst logik med denna bild till texten ovan, men jag orkade inte leta upp något lämpligt så jag tog något som fanns sparat i mappen Bilder. Hej då!

5 kommentarer:

Susanne sa...

Ja tyker de fockuserar mycke på sex hör. Tängk på att mågna barn å ungndommar läser

Ungdomshataren sa...

De borde låsas in på hem mellan 13 år och typ 17. När de är 18 och får zupa släpps de ut igen.

Babben sa...

Åhå! Raukar och stenar. En fröjd för ett gotländskt öga. Kan ni inte skriva lite om Gotland? Det finns tex saffranspannkaka, får, en ringmur, varpa med mera med mera.

Anonym sa...

åh gullig blogg! titta gärna in hos mig, har just nu en tväling där man kan vinna en vacker scarf. länka till min blogg för större vinstchans! lycjka till!! <3

Kåt stalker av kvinnor i rött bland raukar sa...

Vem är kvinnan i rött bland raukarna?