måndag 22 februari 2010

"Hmm.. det blir nog fint med dessa bootcutjeans idag..." ... FAIL!!!

Det blir fan ingen bild idag.
Jag kräktes när jag bildgooglade.

Jag vill idag ta tillfället i akt och kommentera ett ständigt lika aktuellt ämne.

Vad är det för fel på folk som är fula?

Jag menar, ja - det är skitkallt och stor risk för halka och snö i ögonen. Men mitt herrskap, det är ingen ursäkt för att ha fula kläder. Som jag brukar säga, det finns inget fult väder - bara fula kläder.

Man förfasas ibland när man ser gamla bilder från sent nittiotal på sig själv och andra iförda de mest horribla osmickrande kreationer. Och då är det lätt att man faller dit och skyller på att "det var ju inne att se ut så då" och andra bortförklaringar för fulhet. Men, herrar och damer, det är inte heller någon ursäkt. I alla tider har det funnits snygga människor, så sent nittiotal kan inte räknas som ett handikapp i sig.

Och nu har jag ändå bara snuddat vid det riktiga problemet, genom att jag hittills tagit omvägen via fula kläder.

Problemet går naturligtvis mycket djupare än så. Vi har här att göra med vissa människors fasansfulla avsaknad av stil, omdöme och känsla för det estetiska.

De* som bestämmer borde införa fulskatt. Om folk inte behagar ordna upp sin kropp och sitt huvud så att deras medmänniskor slipper få ont i ögonen av att titta på dem ska de fan betala extra skatt.

Så, det finns klantarslen som helt enkelt måste shape up!
Vem vill inte vara snygg, liksom?

Till de helt och hållet förtappade, där ingen mirakelkur tycks hjälpa, vill jag ändå komma med ett litet tips: STRÄCK PÅ RYGGEN ÅTMINSTONE FÖH HELVETE, SLUTA HÄNGA SOM EN HÖSÄCK.

* Här hamnar man dock i ett dilemma av typen "måla in sig i ett hörn", "ond cirkel" eller "kasta sten i glashus", eftersom de som för tillfället bestämmer är jävligt oattraktiva själva (se tidigare inlägg för närmare granskning av saken).

3 kommentarer:

räven sa...

igår var jag tvungen att klä mig lite fult för jag fick låna ihop en värmande outfit

Anonym sa...

skicka in en bild till redaktionen så kan vi granska och se om det var acceptabelt. annars får du böta en styck folköl.

Anonym sa...

jag blir rädd för människor som hösäckar sig. de är läskiga. vad vill du, liksom?