fredag 16 juli 2010

*kör i titto*


Hej små knattar. Idag ska vi avhandla msn, denna fantastiska gåva som högre makter (det vill säga Microsoft, och då är det väl på sin plats att också tacka Bill Gates) har skänkt till människan. Det man undrar är ju hur folk klarade sig utan msn-fåret och fostret innan msn fanns? Hur förmedlade man egentligen vad man innerst inne kände, utan tillgång till spysmiley? Hur fick man tyngd i sina konversationer utan att kunna förstärka sina väl valda ord med exempelvis snubben med utsträckta armar + "NEEEEEEEEEJ" (ja, denna kombination används ofta av oss på redaktionen)? Hur fick man total oseriositet i sina konversationer utan det lilla fula hundansiktet eller det flygande ufot?
Nu är det så att vi på redaktionen nyligen upptäckt den totalt oumbärliga pistolarmen och vi undrar hur fan vi klarade oss utan denna under hela den långa fruktansvärda livslustdödande vintern. Ett mysterium är det.

1 kommentar:

Anonym sa...

pistolarmen har gett en helt ny dimension till mina relationer. och som vi alla vet är mina relationer det enda jag orkar lägga den minsta gnutta energi på här i livet. eller gnutta och gnutta, det läggs så sjuinihelvetes energi på dem att det blir noll, nil, love, zero, INGEN energi kvar till något annat. förutom att bälja ned absurda mängder alkohol då.