måndag 19 juli 2010

Ta fast tjyven!!




Om du skulle råna någon, vem väljer du? Vältränade Tommy, 27 - med tribals i nacken och ylande varg-tatuering på sina svällande biceps - eller Astrid, 92 - nästan ihålig som ett vassrör står hon och stödjer sig på käppen med den öppna handväskan vajandes på halv stång?

När en åldring blir rånad så brukar folk bli alldeles galna och HELT JÄVLA HYSTERISKA ÖVER ATT DET KAN FINNAS FOLK SOM GÖR SÅ MOT DE STACKARS ÅLDRINGARNA! De borde liksom hålla käften och inse att om man är en kriminell person så vill man ju råna någon som är lätt att råna som inte gör något motstånd, dvs en gammal svag människa. Om en skulle säga detta i låt säga en debatt eller dylikt så skulle dock folk bli ännu mer hysteriska och gnälla på en.

Det är väl klart som fan att rånare rånar gamla av praktiska skäl? Give it a rest! De flesta blir såklart inte nedslagna heller. Faktum är att om rånarna skulle välja yngre mer vitala personer skulle det säkerligen uppstå mycket mer blodvite än vad som är fallet idag. Tänk på det innan du formulerar nästa arga insändare. För bövlarns.

3 kommentarer:

räven sa...

HUR KAN MAN RÅNA GAMLA MÄNNISKOR!?

Anonym sa...

om jag skulle rånbögmörda nån jävel skulle det bli en unge, en tant eller en utvecklingsstörd. no doubt. varför springa över ån efter vatten?

David sa...

Då måste väl det allra bästaste vara att råna någon gamling i ens omedelbara närhet. Typ en farmor eller så. De lär ju dessutom dra sig för att anmäla.