torsdag 4 november 2010

Ska rikizarna ha applåder också? Nä nu går det för långt

Bara ett inlägg i applåddebatten: artizter borde varken få applåder, vinkningar eller visslingar för övrigt, eftersom man redan har betalat en halv eller i vissa fall hel förmögenhet för att bevittna spektaklet. Det tycker jag är nog bevis på uppskattning.

5 kommentarer:

-= Steamboat Willie =- sa...

Nää... det är bara de fattiga som behöver applådera... Rikizarna behöver bara rassla med juvelerna...

räven sa...

lennon kan rassla hur mycket han vill från sin grav. antar att han tillhör sällskapet rikiz. men asså det här med rasslande och applåderande känns förlegat. förslag på uppdatering anno 2010 mottages tacksamt.

Julia sa...

Att betala för något behöver inte betyda att man faktiskt uppskattar det, det betyder bara att man har gett det en chans. Om man plötsligt hade bestämt att alla skulle låta bli att klappa skulle det nog också vara väldigt påfrestande för alla som jobbar med att uppträda, för de skulle aldrig riktigt veta om föreställningen gått bra eller dåligt förrän de läst recensionerna dagen efter.
Dessutom är det jävligt tråkigt när folk bara sitter tysta och ser sura ut. Uppskattar man något skall man visa det och uppmuntra personen som anstränger sig för att underhålla sin publik. Jäkla torrboll.

räven sa...

hej julia! jag uppskattar din humor.

Anonym sa...

den där Julia verkar verkligen ha funnit sitt forum. Fram med fler humorlösingar, säger jag! M.V.H. Ribbings störzta fan (som enbart applåderar Ribbing. Fast liksom stramt och lite kyligt avståndstagande.)