tisdag 24 januari 2012

MiniHitler

Vad är det för tjafs man hör om detta med mammor och minimodeller? Det är väl det mest normala som finnes i denna värld att som barn klä ut sig till vuxen? Man ba *pulling it off*
Själv klädde jag ofta ut mig till ful gubbe.

Mammorna däremot. De borde låsas in bakom lås och bom. Speciellt hon med de stirrande supersminkiga ögonen och mun som ej utrustats med läppar. Det ser man ju genast att hon använder knark. Ingen bra person för ett barn att vistas kring.

Jag har en bra idé: Använd dessa horribla människor som tortyrredskap. In med dem i samma rum som brottslingar bara. Brottslingarna kommer be om nåd inom en kvart.

And as for the little girls. Ja, de kommer ju ta livet av sig när de blir tonåringar och blir lite mulliga/finniga/fula. Eftersom det enda de har som deras mammor bryr sig om är dera söta looks så är det kört för dem om de nånsin blir fula.

Tragiken med folk är total när man inser att när dessa "mammor" själva var små var de skitfula och fick inte bli modeller, så därför ska de nu göra sina kids till det de inte blev. Asså var är papporna? Kan inte ba klå upp sina fruar och säga åt dem att skaffa ett jobb istället för att släpa runt sin unge på sånt där trams? Eller papporna kanske har lämnat det sjunkande skeppet för länge sen.

3 kommentarer:

Redaktionen sa...

Jag har full förståelse för mammorna om de slutar älska sina barn när de blir fula. Det är aldrig ok att vara ful. Hur slapp detta inlägg igenom censuren?

frågvis sa...

när barn ser ut som vuxna, innebär det då att pedofiler inte vill knulla dem?

red sa...

borde va så. precis som att en lesbisk som ju allts... vänta, skriver inlägg istället