onsdag 14 april 2010

En kommentar till föregående talare


Känns inte hela den här luddfilterdebatten lite nittiotal? Det borde ju by now ha uppfunnits en självavluddande torktumlare. Tänk bara vad mycken ilska det hade besparat svenska folket, a.k.a. Pöbeln. Betydligt färre folk på psyk, liksom.

Det verkar finnas två kategorier av människor. De som avluddar och de som inte avluddar. Klyftan mellan dessa är avgrundsdjup och man skulle nästan kunna tala om två olika raser, om man gillade det ordet.

Just for the record är jag en typisk bov i dramat (jag bryr mig helt enkelt alldeles för lite för att give a fuck om ludd, jag vill bara ha rena kläder så jag slipper dra ut på krogen naken), och det är i det här stadiet av mina helt onödiga funderingar kring ämnet det går upp för mig att eftersom föregående talare och jag är grannar och delar tvättstuga, är det fullt möjligt att det är jag som har åsamkat the little animal denna luddångest.

Jag kan inte annat än vara litegrann nöjd.

*finner pervers njutning i att jävlas*

7 kommentarer:

Anonym sa...

du är ond

Anonym sa...

fullständigt vedervärdigt! din mamma jobbar inte i tvättstugan!

The Little Animal sa...

grejen är ju att jag inte bara vill ha rena kläder, utan även oluddiga. ludd är äckligt. hellre naken än luddig!

Anonym sa...

naken och luddig? /suddig

räven sa...

min pappa jobbar i tvättstugan

apan sa...

Hej på dig/er!

Jag gillar att ha tvättstugan och köra hela "racet" med tvätt, sträck, stryk och mangel samt tork. Det ger mig någon form av tillfredsställelse och rena textilier.

Jo, så här är det: vi har en tumlare med självrengörande luddfilter. Allt ludd samlas i en liten låda som man kan välja att tömma eller inte tömma.

Hej då!

Anonym sa...

fan vilken fantastisk tumlare. *går och köper genast*