torsdag 29 april 2010

Nä nu jävlar


Jahapp, här lägger man ned sitt hjärta och själ i att handpränta ett brev. Ni vet, gammalt hederligt kärleksbrev med frimärke och allt. Tänker att man gör en god gärning gentemot Posten, de kan ju inte ha så jävla mycket att stå i nu när Strindberg inte längre finns i livet och kan skriva till sina polare om vilka kvinns han får stoppa in den i.
Förstå hur besviken (för att uttrycka det milt) man blir när brevet hamnar på villovägar!!!
Var är mitt brev nånstans? Vem har det? Jag vill veta NU. Nu genast, på momangen.

Är det dessa gossar som ligger och högläser det för varandra om kvällarna? Hur ska det gå när de stöter på ord de inte förstår, stackars krakar? (Han till vänster ser ut som en typisk brevknyckare)

Eller råkade jag stava fel på adressraden och det i förvirringen hamnade i en särskriven korvmoj i nån trött liten stad? Märkligare saker har ju hänt i världshistorien, liksom.

Nämen! Alingsås???

Nej men titta där, där är det ju! Det hade visst bara råkat hamna i gamla Maj-Gulls frilla (Bra jobbat med fönen, girlfriend!) . Ja men ok då, vi stryker ett streck över detta, alla kan ju göra misstag. Eller... ?

Nej DÄR är det ju, Å vilken tur. Tack Uffe, dig kan man alltid lita på, du är en riktig vän.


Asså ärligt talat, ge tillbaka! Vem nu den skyldige vara månde. Det här är inte roligt!!! *stämmer nån random brevbärare*

2 kommentarer:

räven sa...

ja nu är det fan valborg. det är ärlighetens tid. dags för den skyldige att erkänna sina synder. korvgubben för fan! han har säkert använt brevet som korvbröd

David sa...

höhöhö sånt här gillar jag:
"Det hade visst bara råkat hamna i gamla Maj-Gulls frilla"

http://runeberg.org/svetym/0244.html