måndag 4 oktober 2010

Kepzy


Vad är det egentligen för fel på folk som använder keps? Har någon någonsin skådat ett snyggt stycke av denna form av huvudbonad?

Okej, det är ett fritt land och så vidare och vill man se ut som Emil i Lönneberga/en svamp/en frikyrklig friluftsfjant /Supermario/som om man har en anknäbb i pannan så visst. Men alltså någon måtta på fulheterna får det ju faktiskt vara.

Även om frågan som tidigare ställdes i detta inlägg mer var av retorisk karaktär så kan jag tala om att svaret är nej och åter nej! NEJ. Skräddaren säger nej. Bestämt nej.

Usch.

8 kommentarer:

Magdalena sa...

på en nobelmiddag är det inte god ton att bära keps

jägy sa...

jag måste nog ändå göra en liten klausul i lagen om ej-kepz. på jakt ska man tydligen bära tweed-gubb-keps. vet ej varför, men så äre. och det känns som att det kan vara ok eftersom kepzen ifråga fungerar som kamouflage och skyddar jägarens ögon mot solen så det inte skadskjuter djur utan istället dödar dem som sig bör.

räven sa...

fan vad töntigt

räven sa...

den enda kepzen som någonsin är okej är tippen-kepsen. det kan du tipsa jaktlaget om. eftersom den är orange fungerar den alldeles utmärkt som kamouflage under hösten

Jägarn sa...

En ska ha HATT med myggnät när en jagar. Färg är mindre betydelsefullt egentligen eftersom de flesta djur är färgblinda ändå. Men å andra sidan är en del av de våra något senila varför ja, orange kanske är att föredra.

ribbings jaktlag sa...

vi jagar i sombrero

Karin sa...

inlägget fick mig osökt att tänka på denne spillevink. usch!
http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1764380!picture/460523791.jpg_gen/derivatives/w180/460523791.jpg

redaktionen sa...

ett praktfullt flugsvampsexemplar